Белгийският Льовен също се включва в битката за подписа на

...
Белгийският Льовен също се включва в битката за подписа на
Коментари Харесай

Льовен отново напира за Току

Белгийският Льовен също се включва в борбата за подписа на халфа на Ботев (Пловдив)Емануел Току. Представители на клуба са следили изявите на ганайския полузащитник при разгрома с 6:0 над Ботев (Враца). Току се показа на равнище, като бе покрай гол - през първата част негов фалцов изстрел под гредата бе с тъга избит от вратаря на гостите Красимир Костов.

От началото на сезона Емануел Току има 16 мача в efbet Лига, в които е отбелязал 1 гол. През лятото за него също имаше оферта от Льовен, само че тя не бе призната от управлението на Ботев. Белгийците обаче не се отхвърлят от желанието си да привлекат полузащитника. Ако това се случи, то той ще стане съотборик с някогашния състезател на ЦСКА - София Кристиян Малинов и двамата ще си партнират в халфовата линия. Българинът има 15 турнирни мача този сезон, а Льовен се намира в средата на таблицата на локалното състезание.
 Юргорден вади оферта за звезда на Ботев (Пд) Юргорден вади оферта за звезда на Ботев (Пд)
В последните дни имаше информации за интерес към Току и от шведския Юргорден. Този клуб е податлив незабавно да извади 500 хиляди евро за правата на ганаеца. Юргорден финишира на 2-рото място в шампионата, като изостана на 6 точки от изненадващия първенец Хекен.

Така е все по-вероятно Емануел Току да смени клубната си принадлежност през зимата. Ботев даже може и да не притегля негов заместител, тъй като за пролетта клубът още веднъж ще може да разчита на Тодор Неделев.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР