Белгийският гранд Андерлехт смята да вдигне мизата за фланговия нападател

...
Белгийският гранд Андерлехт смята да вдигне мизата за фланговия нападател
Коментари Харесай

Андерлехт и Динамо в спор за Текпетей

Белгийският гранд Андерлехт счита да вдигне мизата за фланговия нападател на Лудогорец Бърнард Текпетей. Той е мечтан за заместител на звездата на отбора Франсис Амузу, който също като крилото на разградчани е ганаец. Амузу сигурно ще бъде продаден след края на сезона, а част от средствата ще бъдат вложени в привличането на Текпетей, настояват в Белгия. Вчера Андерлехт е отхвърлил оферта на стойност 10 млн. евро за Амузу. Тя е била от Ница. Очаква се обаче французите да излязат с ново предложение, тъй като освен те желаят играча в редиците си. 

Клубът от Брюксел няма проблем да извади 5 млн. евро за Текпетей, като даже е подготвен да завиши мизата. Белгийците познават чудесно качествата на 24-годишния футболист, тъй като двата отбора излязоха един против различен в плейофите за 1/8-финалите в Лигата на конференциите. Андерлехт продължи напред след осъществяване на дузпи, а в този момент към този момент е на 1/4-финалите, където има късмет да преодолее и АЗ Алкмаар след победа с 2:0 вкъщи в първия дуел. 

В Хърватия пък пишат, че Динамо (Загреб), който в края на зимния трансферен прозорец направи опит да вземе Текпетей, също не изпуска от взор обстановката към него. Преди пролетната акция Бърнард сподели, че ще отклони всички оферти, с цел да помогне на Лудогорец. През лятото обаче той съвсем несъмнено ще упорства за трансфер - по този начин, както го направи Каули при започване на годината. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР