Белгийският гранд Андерлехт следи перлата на Черно море Мартин Минчев.

...
Белгийският гранд Андерлехт следи перлата на Черно море Мартин Минчев.
Коментари Харесай

Андерлехт следи перлата на Черно море

Белгийският гранд Андерлехт следи перлата на Черно море Мартин Минчев. 17-годишният гений е в полезрението на още няколко тима от Западна Европа, само че клубът от Брюксел следи най-изкъсо родният гений. Крилото прави отличен сезон, а класата му се видя чудесно в конфликта с ЦСКА-София на “Тича”, когато Минчев безусловно раднищи отбраната на “червените”. Прекрасните му изяви бяха видяни и от селекционера на националния тим Петър Хубчев, който го извика за идните мачове с Черна гора и Косово.

Интересът към младока от страна на Андерлехт към момента е в начална фаза, само че е допустимо той да бъде продаден незабавно след края на сезона, когато към този момент ще бъде на 18 години.

Очаква се Черно море да счупи трансферния си връх, в случай че реши да се раздели с Минчев, като на “Тича” се приказва, че клубът ще желае към 2 млн. евро за най-големия си гений.

Интерес към младока има и от страна на родните Левски, ЦСКА-София и Лудогорец, само че е дребна вероятността “Моряците” да пуснат Минчев в различен български тим. Единственият късмет е, в случай че при договорката Черно море резервира най-малко половината от правата на играча при предстоящ трансфер.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР