Белгийски бизнесмен е загинал след очевидно падане от жилищен блок

...
Белгийски бизнесмен е загинал след очевидно падане от жилищен блок
Коментари Харесай

Белгийски бизнесмен загина след падане в Москва

Белгийски предприемач е умрял след явно рухване от жилищен блок в центъра на Москва, като източници от полицията декларирали пред съветски медии, че не преглеждат станалото като престъпен, а като трагичен случай.
Починалият е Бруно Чарлз Де Куман (61 г.) – вицепрезидент по проучванията и развиването на съветския Новолипецки металургичен комбинат (НЛМК).
Тялото му било намерено край 12-етажна постройка против Кремъл от другата страна на река Москва. Причината за гибелта наподобява е рухване от огромна височина. При първичния оглед на жилището му не били видяни следи от битка, всичко вътре изглеждало наред, споделили източници от правоохранителните органи.
Обстоятелствата към гибелта се проверяват, само че към този момент нямало учредения да се търсят престъпни претекстове, добавили те.
„ Потресени сме от вест и показваме откровените си съболезнования към околните на Бруно “, разгласи в изказване президентът на НЛМК Григорий Федоришин.
НМЛК е благосъстоятелност на Владимир Лисин, който съгласно „ Форбс “ е един от най-богатите съветски олигарси. Компанията има 2500 чиновници в Европа, като 1000 са в Белгия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР