Белгийка оцеля шест дни заклещена в преобърнат автомобил без храна

...
Белгийка оцеля шест дни заклещена в преобърнат автомобил без храна
Коментари Харесай

Жена оцеля шест дни заклещена в автомобил след катастрофа в Белгия

Белгийка оцеля шест дни заклещена в преобърнат автомобил без храна по време на един от най-горещите интервали в историята на страната, осведоми АП.

Жената излязла от пътя и аварирала в гора предходната седмица до югоизточния град Лиеж. Дни по-късно колата с дамата била открита от родственици, които уведомили управляващите.
 Първа жертва на горещините в Белгия
Първа жертва на горещините в Белгия

66-годишната жена е открита от комшия в четвъртък следобяд

45-годишната жена разяснява пред локалната медия RTBF от болничното легло, че през първата нощ в автомобила телефонът й непрекъснато е звънял , само че тя е изпитвала мощна болежка и не е можела да се добере до телефона.

" На идващия ден телефонът спря да звъни. Знаех, че батерията се е изтощила. Опитвах се да викам, когато чувах хора, само че явно никой не ме е чул ", описа тя.
 Рекордна температура в Белгия - близо 42 градуса по Целзий
Рекордна температура в Белгия - близо 42 градуса по Целзий

Вчера в Люксембург температурата доближи връх от 40.8 градуса

През предходната седмица температурите в Белгия доближиха над 40 градуса по Целзий , само че дамата съумяла да оцелее с помощта на водата, която е съумяла да събере в резултат на стихия.

Първо горещината беше задушаваща. Успях да отворя вратата с крайник. След това стартира да вали и беше прелестно. От друга страна трябваше да дремя във вода две нощи. Беше студено и треперех от самото начало , описа потърпевшата жена.

Тя разкри, че се е опитвала да пие вода от дребна кутия за дъвки, а също по този начин е дъвчела дървена клонка. Не е чувствала необикновен апетит.

Най-тежкото нещо беше да лежа върху счупено стъкло , описа още тя.

" Помислих си, че в никакъв случай няма да се измъкна . Но желаех да пребивавам с децата си. Не желаех да си мислят, че съм направила нещо неуместно, като да се самоубия. Не, беше случай ", заключи дамата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР