Белгия се изправя срещу Мароко във втория си мач от

...
Белгия се изправя срещу Мароко във втория си мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Белгия vs Мароко - съставите

Белгия се изправя против Мароко във втория си мач от група F на Мондиал 2022. Срещата на стадион " Ал Тумама " в Доха стартира в 15:00 часа и ще бъде излъчена НА ЖИВО С КАРТИНА в Gong.bg. 

" Червените дяволи " стигнаха до измъчена победа с 1:0 над Канада в първия си мач в Катар, до момента в който " лъвовете от Атлас " не се дадоха на Хърватия, а в този момент ще се опитат да спрат още един европейски противник. 

Първите дуели от групата демонстрираха, че и четирите тима имат причини да не престават в идната фаза, което е причина за забавни моменти до последно. 

Белгия би трябвало доста да усъвършенства играта си, тъй като единствено шансът и Тибо Куртоа стопираха Канада. Наставникът Роберто Мартинес и през днешния ден няма да може да разчита от първата минута на звездата на тима Ромелу Лукаку. Най-вероятно той ще се появи от аварийна пейка. 

Мароко сподели доста добър футбол против Хърватия и през днешния ден ще се опита да стигне най-малко до точка, с цел да бъде в добра позиция преди последния мач против Канада. Селекционерът Уалид Реграги има проблеми с контузени играчи, като в последия миг ще се взема решение дали Ашраф Хакими и Нусаир Мазрауи ще могат да играят. 

15,00 /

Стадион: " Ал Тумама " (Доха)

Рефер: Сесар Паласуелос 

Стартови сформира:

Белгия:  Куртоа – Кастан, Алдервайрелд, Вертонген – Мюние, Т. Азар, Онана, Витсел – Де Бройне, Е. Азар – Батшуай 

Мароко:  Буну – Хакими, Мазрауи, Ажер, Саис, Амрабат, Унаи, Амалах, Зиеш, Буфал, Ен-Несири​
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР