Белгия може да даде зелена светлина за отварянето на магазините

...
Белгия може да даде зелена светлина за отварянето на магазините
Коментари Харесай

Белгия може пак да отвори някои от магазините по Коледа

Белгия може да даде зелена светлина за отварянето на магазините за Коледа, обявиха държавни чиновници преди основна среща през днешния ден по отношение на ковид.
На фона на възходящите апели от бранша за търговия на дребно, водачите са подготвени да разрешат съобщи Пиер-Ив Жоле, президент на федерацията Брюксел-Валония.
 Откриха огнище на птичи грип в Белгия Откриха огнище на птичи грип в Белгия
Белгия е разкрила огнище на птичи грип. Това накара управляващите в страната да подхващат строги ограничения и да наредят на всички птицевъди и о...
Той удостовери, че е налице „ консенсус “ измежду водачите за коледно отваряне на всички магазини от идната седмица, написа осведомителният уебсайт „ The Brussels Times ”, представен от БГНЕС.
Изявленията на Жоле поддържат получена по-рано информация, че федералните и районните водачи обмислят някои облекчения на ограниченията в Белгия.
Високопоставени функционери от ръководещата коалиция поддържаха молбата на търговците на дребно за като предизвестиха, че в противоположен случай жителите на Белгия ще пазарят в прилежащи страни.
„ Трябва да дадем известна вероятност на белгийците “, сподели Жоле, наблягайки, че трансграничното извършване на покупки може да има „ епидемиологични последствия “.
 11,5 тона кокаин иззе полицията в Белгия 11,5 тона кокаин иззе полицията в Белгия
Белгийската полиция е иззела 11,5 тона чист кокаин, прикрит в пет контейнера в пристанището на Антверпен, което е най-големият удар срещ...
Друг проблем е облекчаването на разпоредбите за обществени контакти в навечерието на Коледа и Нова година - някои от съдружните партии упорстват за краткотрайно облекчение на възбраната за събрания.
Министър-председателят Александър Де Кроо насочи строги предизвестия за и акцентира, че не би трябвало „ за четири дни да се унищожи четири седмици прогрес ”.
Въпреки спадащите равнища на хоспитализация и инфекции, лечебните заведения излязоха през днешния ден с изказване, че към момента са в режим на рецесия и приканиха политиците да не се поддават на напън и да се отслабят прекомерно рано рестриктивните ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР