Белгиец, чието тяло произвежда собствен алкохол, беше освободен от шофиране

...
Белгиец, чието тяло произвежда собствен алкохол, беше освободен от шофиране
Коментари Харесай

Брюър беше освободен от шофиране в нетрезво състояние, след като тялото му по странен начин направи собствен алкохол

Белгиец, чието тяло създава личен алкохол, беше освободен от шофиране в нетрезво положение - откакто беше разкрито, че има рядко заболяване, наречено автопивоварна синдром (ABS).

Адвокат Anse Ghesquiere сподели в понеделник, че при „ друго злополучно съвпадане “ клиентът й е работил в пивоварна – само че тримата лекари, които го прегледаха без значение, потвърдиха, че има ABS.

В присъдата съдията акцентира, че подсъдимият не изпитва признаци на интоксикация вследствие на рядкото положение, съгласно белгийските медии.

Мъжът, чието име не е посочено, в линията с локална пълномощия към този момент е оневинен от полицейския съд в Брюж. Клиничният биолог от белгийската болница AZ Sint-Lucas, Лиза Флорин, сподели, че хората, които имат ABS, създават същия вид алкохол като този, който получавате в питиета като бира и вино, само че усещат доста по-малко резултата му.

Хората не се раждат с ABS, само че могат да го развият, като имат друго заболяване, обвързвано с червата. Симптомите включват такив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР