Бележка, залепена на предното стъкло на Вартбург, трогна мрежата. Водачът,

...
Бележка, залепена на предното стъкло на Вартбург, трогна мрежата. Водачът,
Коментари Харесай

Шофьор трогна: Не паркирайте пред колата, няма задна скорост

Бележка, залепена на предното стъкло на " Вартбург ", трогна мрежата. Водачът, евентуално възрастен мъж, е помолил да не стопират покрай предницата на автомобила.

" Моля, не паркирайте в предната част на колата - нямам задна скорост. Благодаря ви за проявеното схващане! ", гласи текстът на бележката.

Очевидно тя е дала резултат, защото пред жълтия автомобил има огромно свободно разстояние.



Въпреки че, някои консуматори се разсмяха на молбата, множеството влезе в състояние на водача.

" Гледам, че има смеещи се. Аз не виждам нищо смешно. Човекът не е заплашил никого, оставил е записка най-културно. Не всеки може да си разреши да си купи по-съвременна кола. То и вие не можете, но изплащате лизинги с години, само че другояче се присмивате. ", разяснява Николай Филипов.

" Това е концепция, може и аз да се възползвам, тъй като инвалидния стикер подложен на дясната врата, където сяда синът ми с аутизъм, който е доста цялостен не стопира някой водач да спре до сами вратата! Да, разбирам, от време на време мястото е малко, тогава единствено аз си знам по какъв начин се боря със " редът " на аутистите да го накарам да седне откъм гърба, от ляво, или да промуши цялостното си тяло през стеснен процеп! Емпатия липсва в обществото, и предвидливост. Но, на фотографията виждам, че въпреки всичко има и индивиди ", написа Мария М.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР