Бележка на редактора: Части от секундата или лека грешка по

...
Бележка на редактора: Части от секундата или лека грешка по
Коментари Харесай

Олимпийският успех или неуспех може да зависи от щракането с пръст, лекото поклащане или дори от полъха на вятъра

Бележка на редактора: Части от секундата или лека неточност по време на Олимпиадата може да промени кариерата, наследството и капацитета за облага на спортистите. Асошиейтед прес беседва със спортисти за това по какъв начин се приготвят, с цел да избегнат тези разочарования и въздействието на тези изменящи живота финали.

Майк Конли прекарва по-голямата част от 80-те години измежду най-хубавите състезатели на троен скок в света. И по този начин, насочвайки се към олимпийските тествания в Съединени американски щати през 1988 година, доста малко се замисляше върху концепцията, че той няма да приключи в челната тройка и да стигне до Сеул.

В спорт, вграден в олимпийския свят, където могат да се завоюват златни медали и да се създадат кариери с най-дребни частици - секунди, инчове или сантиметри - това, което попари очакванията на Конли, нямаше нищо общо с измервателна лента.

Чифт необятни къси панталони, сходни на които той в никакъв случай преди не е носил на съревнование по писта, го накараха да влезе. Конли си спомн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР