Бележитият треньор Карло Анчелоти отказа да се отпише от битката

...
Бележитият треньор Карло Анчелоти отказа да се отпише от битката
Коментари Харесай

Анчелоти: Още не съм решил ще поема ли Италия

Бележитият треньор Карло Анчелоти отхвърли да се отпише от борбата за позицията селекционер на италианския народен отбор по футбол. Специалистът, който е без работа от септември 2017 година до момента, изясни, че взе още не е взел извънредно решение по този въпрос.

„ Скуадра адзура” е без непрекъснат ментор от злощастните баражи за Мондиал 2018 против Швеция, които приключиха с исторически позор и некласиране за идното Световно състезание. Тогавашният селекционер Джампиеро Вентура беше уволнен и към този момент краткотрайно отпред е треньорът на младежите Луиджи Ди Биаджо.

Ход на Анчелоти накара медиите да го спрягат за Челси

Италианската футболна федерация към момента търси подобаващият човек за поста, а с тази задача е претрупан съкомисионерът Алесандро Костакурта. Не е загадка, че легендата на Милан е непосредствен другар с Анчелоти.

„ Моля, не ме питайте за националния отбор”, съобщи треньорът пред „ Гадзета дело спорт”.

Пиетро Виерховод: "Скуадрата " е на кота нула

„ Това е решение, което към момента не съм взел. През юни ще забележим по какъв начин ще се развият нещата.”

Очевидно наставникът чака неговият договор с Байерн, по който към момента получава заплата, да изтече на 30 юни и чак тогава ще търси разновидности за бъдещето си. На Апенините се шуми към разновидността Анчелоти да застане отпред единствено по време на квалификационния цикъл за UEFA EURO 2020, след което още веднъж да се върне към треньорство на клубно равнище.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР