Бележитият полузащитник на Рома Даниеле Де Роси за пореден път

...
Бележитият полузащитник на Рома Даниеле Де Роси за пореден път
Коментари Харесай

Де Роси: Не се харесвам с вратовръзка и зад бюро

Бележитият полузащитник на Рома Даниеле Де Роси за следващ път посочва, че дните му като професионален футболист са към своя край. Бившият италиански национал съобщи, че има мераци да стартира треньорска кариера като помощник при „ джалоросите” или в Интер.

През лятото колоритният опорен халф ще навърши 35 години, което си е сериозна възраст във футбола. Дотук цялата му кариера на състезател е минала в цветовете на „ римските вълци”, по тази причина не е учудващо, че той пое капитанската лента след отдръпването на другия клубен знак – Франческо Тоти.

„ Наречете го химера, само че колкото повече се приближавам до отдръпването, толкоз повече си бленувам да печеля нещо значимо с Рома”, съобщи Де Роси пред „ Ил Калчаторе”, списанието на Асоциацията на италианските футболисти.

„ Силни сме, има и тимове, които са по-силни от нас, само че не мога да спра да бленувам в този миг. Това би означавало да упражнявам полекичка, да се храня зле и да си лягам късно.”

„ Харесвам си стила на живот и още занапред знам, че ще пострадвам доста, когато настъпи моментът да спра. Трябва да помисля с какво ще се занимавам по-нататък, тъй като не желая да се събудя някоя заран и да се чудя какво ще върша в този момент.”

„ Не се одобрявам с вратовръзка, към момента се виждам с футболни обувки. Мога да бъда треньор, а това е нещо, което ще ми хареса. Може би бих моогъл да бъда помощник треньор на Еузебио Ди Франческо, Лучано Спалети или различен стратег, с който се разбирам добре. По този метод бих могъл да продължа на терена и в съблекалнята, а не зад бюро”, доп
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР