Беларус определи днес като абсурдни и неговите съюзници срещу страната,

...
Беларус определи днес като абсурдни и неговите съюзници срещу страната,
Коментари Харесай

Беларус определи като абсурдни новите санкции на ЕС

Беларус дефинира през днешния ден като неуместни и неговите съдружници против страната, упрекната в повтарящи се нарушавания на човешките права и в образуване на трафик на мигранти към Европейски Съюз, предадоха международните организации. Минск заплаши, че ще вземе ответни и асиметрични съответни ограничения, предава.

Европейски Съюз, а също Съединени американски щати, Канада и Англия оповестиха по-рано през днешния ден редица наказания против Беларус. Според беларуското министерство на външните работи по този метод продължава демонизирането на беларуската страна и задачата на западните страни е да бъде задушена беларуската стопанска система, а Беларус да бъде унищожена в качеството й на суверенна страна. Не за първи път Беларус се изправя пред такива провокации от страна на Запада, напомня беларуското външно министерство, което твърди, че както и преди беларуската страна ще излезе от това по-силна и ще премине този стадий с достолепие, като обезпечи положително равнище на живот на народа си.
Полша договаря за допустимо дислоциране на войски на НАТО по границата
Полша води договаряния за разполагане на войски на НАТО на границата с Беларус, в случай че е належащо. Това заяви през днешния ден в изявление за Полското...

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР