Беларус и Русия ще застанат заедно срещу опитите на съвременните

...
Беларус и Русия ще застанат заедно срещу опитите на съвременните
Коментари Харесай

Лукашенко: Русия и Беларус ще се противопоставят на опитите да бъдат въвлечени в Третата световна война

Беларус и Русия ще застанат дружно против опитите на актуалните нацисти и други деструктивни сили да ги въвлекат в Третата международна война посредством спора в Украйна. Това беше обявено в четвъртък на среща с губернатора на Санкт Петербург Александър Беглов, който дойде на посещаване в Минск, сподели президентът на Беларус Александър Лукашенко, оповестяват съветски медии.

„ Виждаме, че през днешния ден нацистите, фашистите и други деструктивни сили се пробват да пренапишат историята, да отрекат нашия общ принос към Великата победа и да оправдаят незаконните си дейности от това време и през днешния ден. Чрез спора в Украйна те ни въвличат всички в третата международна война. Но аз съм уверен: те не съумяха да унищожат нашите нации и тогава, няма да съумеят и в този момент ", сподели още Лукашенко.

Той означи, че " в историята не е имало места, които да са потърпевши от войната толкоз доста, колкото Ленинград и Беларус ".

„ Предстои ни доста работа за подсилване на братския съюз на Беларус и Русия, който през днешния ден е цитадела на свободата и истината в Общността на самостоятелните страни и отвън нея ", добави Лукашенко.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР