Бела Торн, която младите зрители помнят като Сиси в продукцията

...
Бела Торн, която младите зрители помнят като Сиси в продукцията
Коментари Харесай

Бела Торн спечели награда за порно филм

Бела Торн, която младите фенове помнят като Сиси в продукцията на „ Дисни “ „ Раздвижи се “, завоюва първата си премия като режисьор. Мнозина останаха сюрпризирани, че червенокосата хубавица направи дебюта си зад камера с порно филм, като точно той й донесе и оценката от фестивал на сексуален уебсайт, който се организира в Германия. Проектът се споделя Her & Him, като самата Торн изяснява, че е черпила ентусиазъм за него от „ Ромео и Жулиета “ на Шекспир.

Действието във кино лентата пък наблюдава 20-годишен юноша, който се натъква на изненадващо известие на телефона на приятелката си. Така, двамата прекъсват утринните си занимания, с цел да се отдадат на секс в жанр BDSM. Актьорите във кино лентата са Адела Дейнджър (Danger, в превод – опасност) и Смол Хендс (Small Hands, в превод – дребни ръце).

Относно късометражката си, Торн изяснява, че първичният план е бил да осъществя коледен филм на ужасите.

"Беше занимателна конюнктура. Процесът на фотосите беше забавен, тъй като имаше същинско ч*кане на сета – нещо, което не съм снимала преди този момент.

Освен всичко, това е и първият ми филм като режисьор, по тази причина беше любопитно, че има толкоз доста секс в него “, разяснява актрисата.

Неотдавна самата тя разгласява и свои еротични фотоси онлайн. Причина за това обаче се оказаха заканите на хакер. „ За последните 24 часа бях заплашвана с голите ми фотоси. Чувствам се непоносимо, усещам се следена. Сякаш някой взе нещо скъпо от мен, което бе предопределено единствено за един специфичен човек. Прекалено дълго оставях мъжете да се възползват от мен и ми писна. Публикувам тези фотоси, тъй като това е мое решение и никой не може да диктува живота ми. Ще дремя по-спокойно тази нощ, тъй като контролът е назад в моите ръце “, разяснява тогава Торн в обществените мрежи във връзка фрагментите.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР