Бела получава заплахи в новия епизод на уеб сериала „Следвай

...
Бела получава заплахи в новия епизод на уеб сериала „Следвай
Коментари Харесай

Бела получава заплахи в новия епизод на „Следвай ме“

Бела получава закани в новия епизод на уеб сериала „ Следвай ме “, откакто се пробва да опетни името на своята съперничка Изабела. Дали проектите й да раздели Ники и Изабела благодарение на информацията от някогашния другар на Изабела ще сработят или ще ги накара да се сплотят още повече, разберете първо във Vbox7.com.

Бела реализира мечтаните резултати против съперниката си, разпространявайки анонимно публикацията „ Истината за Изабела Георгиева “. Феновете и спонсорите на влога на Изабела стопират да я следват и това я кара да тръгне по петите на виновника. Изабела преследва анонимния създател, само че в опит да прикрие Бела, Алекс насочва вниманието на влогърката към някогашния ѝ другар – Дани. Ще стигне ли Изабела до същинския създател на клеветническата публикация, разберете в новия епизод на „ Следвай ме “.

Разследването интензивно продължава, а Бела получава закани от Дани, който е ядосан от лъжите, които влогърката е разгласила по адрес на Изабела. Как ще се отбрани Бела и има ли късмет Дани и Изабела да се съберат, следва да разберем.

Конкуренцията за сърцето на Ники пораства, само че конкуренцията за Крал и Кралица на бала занапред стартира. След като Алекс убеждава Йоан да взе участие в състезанието, двамата с Петя стартират своята подготовка. С какво ще взе участие двойката в състезанието и кой ще се окаже тяхна директна конкуренция?

Докато Йоан и Петя се приготвят за присъединяване си, Петьо и Катя се приготвят да минат на идващ стадий във връзката си.

Докъде ще стигне Бела, с цел да завоюва сърцето на Ники? Ще успее ли Изабела да почисти репутацията си и да се отърве от някогашния си другар? Отговорите открийте в новия епизод на уеб сериала „ Следвай ме “, първо във Vbox7.com.

Може да гледате „ Следвай ме “ всеки понеделник във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР