Бела Хадид публикува в Instagram серия от снимки, направени през

...
Бела Хадид публикува в Instagram серия от снимки, направени през
Коментари Харесай

Това започва да става страшно: Бела Хадид изплаши феновете си с измъчена визия

Бела Хадид разгласява в Instagram серия от фотоси, направени през август, на които театралничи на брега на морето с вталена черна рокля и разпусната коса.
               

Снимките провокираха смесена реакция от страна на почитателите на модела. Мнозина написаха в мненията, че тя наподобява изтощена и нещастна. " Тя наподобява толкоз депресирана от самото начало. Притеснявам се за психологичното ѝ здраве " , написа един от клиентите. " Сериозно, това стартира да става ужасно " , изрази угриженост различен почитател. Някои написаха, че Бела би трябвало да бъде " незабавно нахранена ".

Имаше обаче и такива, които не видяха нищо извънредно или смущаващо в фотосите на модела и за следващ път се възхитиха на хубостта на момичето. Един от тези почитатели беше бащата на Бела, Мохамед Хадид. " Обичам красивата си щерка, тя е същински войник! " , написа той под фотосите.

Много клиенти написаха, че Бела доста им липсва в Седмиците на модата в Париж: моделът към момента се пробва да не се пренапряга, с цел да не подкопае здравето си.

Припомняме, че хубавицата се възвръща от прекарана лаймска болест.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg