Бежанците не искат да живеят в България, защото е бедна.

...
Бежанците не искат да живеят в България, защото е бедна.
Коментари Харесай

Бежанците не искат да живеят в бедната България

Бежанците не желаят да живеят в България, тъй като е бедна. Това сподели журналистът Мажд Алгафари в ефира на Bulgaria On Air по отношение на бежанската вълна на границата на Турция и Гърция. По мотив вчерашната среща, провела се сред Путин и Ердоган, Алгафари разяснява, че Русия не я интересува за бежанците тръгнали към Европа като акцентира, че никой не се е опитал да беседва с Путин за този проблем.

Според него бежанците ще се приберат по родните си страни, тъй като нито Гърция ще ги допусне, нито Турция . Той напомни, че тежката вълна на мигрнати е почнала още през 2013 година Алгафари добави, че за 7 години Европа не може да вземе едно общо решение за казуса с бежанците.

Той разясни, че парите, дадени преди на Турция за бежанците не са задоволителни , като почерта, че от общо 3 милиарда евро, се пада по 50-60 евро на човек. Алгафари разясни, че бежанците не са били в лагери, а навътре в Турция.
 Путин и Ердоган се схванаха за прекъсване на огъня в Идлиб след маратонски договаряния Обновена
Путин и Ердоган се схванаха за прекъсване на огъня в Идлиб след маратонски договаряния

В среднощ би трябвало да влезе в действие помирение в Идлиб

" Европа си мисли, че ще му даде някакви пари и айде, той желае не желае ще млъкне, само че всичко си има граници и на индивида към този момент му изпушиха бушоните ", разяснява още Алгафари.

По отношение на опасенията за бежанска вълна в България, Алгафари съобщи, че мигрантите не желаят да останат да живеят в България, тъй като е прекомерно бедна . Припомняме, че единствено преди дни стана ясно, че 93% от бежанските лагери у нас са празни, това заяви за news.bg представителят на Държавната организация за бежанците.

Алгафари съобщи, че Европа диктува на нашите ръководещи какво да вършат .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР