Бегачи ще се появят с мустаци в Морската градина на

...
Бегачи ще се появят с мустаци в Морската градина на
Коментари Харесай

Бегачи с мустаци в Морската градина напомнят за Месеца на мъжкото здраве | Аджибадем Сити Клиник Варна се присъединява към 5kmrun с безплатни прегледи за силния пол

Бегачи ще се появят с мустаци в Морската градина на Варна на 25 ноември. Така ще поддържат Месеца на мъжкото здраве и ще припомнят на мъжете да се прегледат при уролог за ранно разкриване на онкологични болести. Бягането се провежда от 5kmrun във Варна с поддръжката на Аджибадем Сити Клиник Медицински център. Стартът е в 10 ч. на централната алея в Морската градина покрай Летния спектакъл. Всеки, които желае, може да се причисли към бягането с идея.

Ноември е месец за поддръжка на мъжкото здраве и профилактичните прегледи на мощния пол. Ракът на простатата е втората най-често срещана онкологична диагноза при мъжете в международен проект. Ранното разкриване е от основно значение, с цел да бъде положителна прогнозата за пациентите.

разполага с благоприятни условия за модерна диагностика - опитни експерти, лаборатория, компютърен томограф/скенер и най-новият ядрено-магнитен резонанс в района.

За да се реализира триумф обаче е нужна интензивност и от страна на мъжете: профилактичен обзор при експерт един път годишно и постоянно!

Около тази идея се сплотяват и  5kmrun във Варна – организацията, която поддържа всяка седмица тичане в Морската градина. Стартовете са всяка събота в 10 ч. на централната алея под Летния спектакъл без значение от метеорологичните условия. В бягането вземат участие всички, които желаят – деца, младежи, дами и мъже на друга възраст. 

В бягането с идея „ Мъжко здраве “ на 25 ноември 2023 година Аджибадем Сити Клиник дава 5 безвъзмездни прегледа при уролог. Те ще бъдат разиграни измежду финалистите на бягането. Със взаимната акция подсещаме, че в никакъв случай не е късно да се стартира тичане за здраве и не трябва да се отсрочва годишния профилактичен обзор.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР