Бедствие в Поморие! Проливен дъжд удави града СНИМКИ Жена от

...
Бедствие в Поморие! Проливен дъжд удави града СНИМКИ Жена от
Коментари Харесай

След потопа в Сарафово Бургас се готви като за война СНИМКИ

Бедствие в Поморие! Проливен дъжд удави града СНИМКИ Жена от Сарафово: Калта едвам не ме погреба с колата СНИМКИ

Входът на бургаския кв. „ Сарафово “ безусловно бе блокиран поради свлякла се земна маса от надлеза, предава кореспондент на Флагман.бг от сериозната точка. Заради огромното количество паднал дъжд улиците в жилищния регион са се трансформирали в реки.

Най-много дъжд се е излял в Ахтопол - 110 литра на квадратен метър.

В квартал Сарафово водата е отнесла част от моста водещ до летището на Бургас.

Там се е активизирало свлачище от пороя. То безусловно блокира пътя към бургаския квартал " Сарафово ". Земната маса се срутила от надлеза на кръговото придвижване.

Директният път е затворен, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Засегнати или затиснати коли няма, прецизират оттова. В момента надлезът е в ремонт. Той стартира преди броени дни, затворен е за придвижване на коли. По проект реконструкцията на оборудването би трябвало да завърши до вторник.

Бургас чака новата вълна порои. В очакване на идната серия пороен дъжд довечера притежателите на хипермаркет " Кауфланд " са взели предохранителни ограничения. Флагман.бг снима фрагментите в 19 часа, когато следобедните дъждове бяха стихнали, само че пък прогнозата за времето до среднощ е повече от мрачна. Очаква се към 22 часа още веднъж да се изсипе изобилен дъжд над града.

Снимките са от най-ниското място в ж.к. " Славейков " - регионът сред мол " Галерия ", хипермаркетите за строителни материали и " Кауфланд ".

От защитата на комерсиалната верига споделиха, че превантивно са отворили шахтите още при следобедния проливен дъжд, с цел да предотвратят наводняване.

Подобна панорама с разтворени и маркирани шахти може да се види и в други елементи на комплекса. Шофирайте деликатно, в случай че сте пешеходци - отваряйте си очите необятно, с цел да не паднете в някоя яма.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР