Бебето на Орлин Павлов направи дебюта си в социалните мрежи.

...
Бебето на Орлин Павлов направи дебюта си в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Орлин Павлов показа малката си щерка

Бебето на Орлин Павлов направи дебюта си в обществените мрежи. След като преди време почитателите на артиста станаха очевидци на първата разходка на дребната Елизабет, в този момент те имат опция да я видят за първи път в цялата й хубост.

Бебокът, който е първо дете за Павлов, има неговите нос и уста, само че изрично е наследил буйната коса на майка си Дияна Великова, написа Hotnews.bg. Къдравата грива на мулатката е нейна запазена марка от години, а по всичко проличава, че и щерката няма да й отстъпва по къдрици.



Припомняме, че Елизабет пристигна на бял свят на 22 януари тази година. Заради Орлин Диана напусна Дубай, където живее няколко години. Двамата дискретно мълчаха за връзката си преди появяването на бебето, само че през днешния ден тримата са доста щастливи дружно, а Павлов сменя пелените с наслада.







Бащинството са сладки мигове, които всеки мъж би трябвало да изпита. Това съобщи пред бТВ Орлин Павлов, който стана баща в средата на януари. Изпълнителят призна, че се разплакал в родилното, откакто видял за първи път дъщеричката си Елизабет. Наложило се тя да прекара два дни в кувьоз. /show.blitz.bg


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР