Бебенце, родено преждевременно и престояло дълго в кувьоз, се нуждае

...
Бебенце, родено преждевременно и престояло дълго в кувьоз, се нуждае
Коментари Харесай

СПЕШНО: Помогнете на бебе Галина

Бебенце, родено прибързано и престояло дълго в кувьоз, се нуждае от средства за интервенция на едно от оченцата. Междувременно обаче детето се разболява и е сложено на специфичен уред за дишане. Сумата, която медиците в Турция желаят от фамилията, с цел да се борят за живота на бебе Галина, са непостижимите 60 хиляди лв.. Кампанията за събиране на дарения към този момент е в ход.

" Галина е една сбъдната фантазия,на която по този начин и не успяхме да се зарадваме. След 2 опита ин витро се появи тя, бързаща да се запознае със света. Крехка и мъничка,със своите 980 града и изключителна борбеност, тя озари дните ни. След 66 дълги дни в неонатология, 50 от които прекарани в кувьоз тя се прибра вкъщи, само че и тогава не успяхме да се зарадваме,тъй като бяхме бързо попарени от диагноза,предричаща слепота на едното и око, в случай че не се оперира незабавно.

На 13 декември й бе направена лазер терапия, която оказва помощ на лявото око да се възвърне, само че дясното има потребност от интервенция. За жал тази процедура не се прави в България и се наложи толкоз мъничка и незряла да я доведем до Турция.

Тя е с дихателни проблеми, не устоя на дългият път и се разболява тежко с респираторен вирус. В събота заран й бе назначена очната интервенция,но в петък я одобряват по неотложност без признаци за живот в интензивна неонатология в Лив Хоспитал Истанбул, където беше планувана и интервенцията.

Сега тя е отсрочена и се стараем да запазим живота и преди очите. Сумата е извънредно огромна и непостижима,а времето което имаме да я съберем е малко,тъй като тя е към този момент в интензивно и се заплаща всеки ден.

Ако не стигат парите да платим за на следващия ден, значи да я изключат от апарата за дишане. Докторите желаят да остане там най-малко 10 дни още до цялостно възобновяване и остава след това обстановката с очите, за която се надяваме да не бъде към този момент късно. Разчитаме на положителното в индивида! ", пишат обезпокоените родители на дребното детенце. 

Банка: Алианц Банк България
   
IBAN: BG31BUIN95611000706950
   
BIC: BUINBGSF
   
Получател: Фондация Павел Андреев
   
Основание: Дарение за Галина

И
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР