Бебе оцеля като по чудо, след като бе изтръгнато от

...
Бебе оцеля като по чудо, след като бе изтръгнато от
Коментари Харесай

Целунато от Господ! Бебе оцеля, след като катастрофа го изтръгна от утробата и уби майка му

Бебе оцеля като по знамение, откакто бе изтръгнато от утробата на майка си и захвърлено на тревата до път вследствие на зверска злополука. Жената в напреднала бременност се е возила в камион, превозвал дървени греди, когато водачът изгубил надзор върху автомобила. В резултат колата се преобърнала покрай град Кажати (Cajati), ситуиран сред Сао Пауло и Куртиба в югоизточната част на Бразилия.

Докато автомобилът се преобръщал, дамата била изхвърлена от салона, след което премазана от товара. Това раздрало матката ѝ и изхвърлило бебето на открито, оповестяват локални медии.


Служителите на изключителните служби намерили дамата мъртва под дървените греди, които се били разпилели по пътя. След това те забелязали, че до пътя плаче бебе момиченце. Като по знамение, само че " новороденото ", чиято пъпна шнур била скъсана по време на злополуката, е било в съвсем съвършено здраве и без даже най-малка рана по тялото.



В момента бебето е прието в болница в районната болница в Парикуейра Аку. Полицията и обществените служби се пробват да разпознават майката, която е била бременна в 39-та седмица. В починалата не са били открити никакви документи.



Елтън Фернандо Барбоса, парамедикът, който пръв дошъл на мястото на случая, сподели пред бразилския вестник A Tribuna: " Катастрофата беше сериозна, имаше минимум един умрял. Когато дойдох, видях, че водачът е ранен. Медиците от незабавното му помагаха. Тръгнах да диря жертвата. Тя беше под гредите. Тогава чух рев на бебе. Шокирах се, нямаше данни за трета жертва ".



По думите му, той намерил бебето на няколко метра от майка му и бързо повикал кола за спешна помощ, която да го откара в болница. " Бебето безусловно е било изстреляно от удара от матката на майката. Ударът е бил толкоз мощен, че е отворил корема ѝ и бебето е било катапултирано. Бебето беше съвършено, крепко, нямаше и драскотина по него. При тези условия ние може да кажем, че това си е чисто знамение. Ще съм почтен, това е дело на Господ. От това, което видях, изобщо си нямам и на визия по какъв начин може да е оживяло ", сподели още парамедикът.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР