Бебе на 9 месеца от Сапарева баня е транспортирано по

...
Бебе на 9 месеца от Сапарева баня е транспортирано по
Коментари Харесай

9-месечно бебе се заля с вряла вода

Бебе на 9 месеца от Сапарева баня е превозено по неотложност в “Пирогов ” с тежки изгаряния от вряла вода. Детенцето е докарано с кола за спешна помощ в Спешен център – Дупница с изгаряния по гърдите, ръчичките и едното краче, написа Struma.bg.

Бебето било прегледано от хирург, който решил, че би трябвало да се лекува в клиниката по изгаряния в “Пирогов ”, и незабавно е превозено до София. Малкото момченце прохождало и му било забавно всичко.

Майката затоплила вода в кана и я оставила на плота на мивката, като не подозирала, че дребният ще я доближи. За минути го оставила без контрол, той дръпнал шнура на каната и топлата вода се изляла върху него. Изплашените родители с персонален автомобил закарали детето в незабавното.

Лекарите от Дупница оповестиха, че няма заплаха за живота на бебето. Преди към седмица 6-г. момченце от Дупница пък се самозапали в лекия автомобил на татко си, до момента в който си играе с кибрит и пали хартийки.

След бързата интервенция на дупнишко семейство и съответната реакция на дежурния екип на Спешен център – Дупница момчето беше превозено за “Пирогов ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР