Бебе на 6 месеца загина при тежка катастрофа на пътя,

...
Бебе на 6 месеца загина при тежка катастрофа на пътя,
Коментари Харесай

Бебе загина при катастрофа, в която е участвал Лютви Местан

Бебе на 6 месеца почина при тежка злополука на пътя, водещ към граничния пункт " Маказа ", заяви Министерство на вътрешните работи.

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова удостовери пред " Фокус " неофициалните информации, че в злополуката е взел участие автомобил, каран от водача на ДОСТ Лютви Местан.

Според формалното известие на Министерство на вътрешните работи случаят е станал към 13.30 часа в региона на село Загорско по основния път към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ".

По първични данни при включване в основния път " Фолксваген " се е сблъскал с различен лек автомобил, в който пътувало семейство с две деца. Бебе на 6 месеца е умряло, ранени са 9-годишно дете и 28-годишна жена, които сега са в Спешното поделение на кърджалийската болница.

На мястото на случая е осъществено тестване за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, и на Лютви Местан и на лидера на другия автомобил. И четирите теста са негативни, заяви пред " Фокус " Арнаудова. Местан ще даде и втора проба в болничното заведение в Кърджали.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР