Бебе на 20 дни е със счупено краче след престой

...
Бебе на 20 дни е със счупено краче след престой
Коментари Харесай

Разследване на скандален случай с 20-дневно бебе в МБАЛ Благоевград! Как малкият Боби се оказа със счупен крак, след престой в Неонатология?!

Бебе на 20 дни е със счупено краче след престой в неонатология на МБАЛ Благоевград, това открили околните му, откакто пристигнали в здравното заведение да си вземат момченцето, престояло в болничното заведение, поради появила се жълтеница. При изписването околните научили, че детето е със строшен крайник, а до този миг никой не им давал информация за положението на бебето. Рано сутринта през вчерашния ден, локалните лекари, без да осведомят родителите на детето, го транспортирали в Пирогов, където е сложена шина и следобедмомченцето е върнато в неонатология на МБАЛ.

Какво се е случило, за какво е строшен кракътна Боби и от кой момент?! С тези въпроси роднините на детето окупираха входа на неонатология, с цел да получат отговори от лекарите. Бяха извикани обществени служащи, както и проверяващи от полицията, които до късно през вчерашния ден ревизираха проблема, разпитвайкилекари и медицински сестри в неонатология. От управлението на болничното заведение оповестиха за Struma. com, че през днешния ден стартират вътрешна инспекция на случая. Близките са безапелационни, че ще съдят болничното заведение за случая. Има ли отговорни за контузията, по кое време и къде е получена тя?

Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР