Бебе изсмука бомбите на Алекс Богданска. Звездата от Биг Брадър

...
Бебе изсмука бомбите на Алекс Богданска. Звездата от Биг Брадър
Коментари Харесай

Изсмукват бомбите на Богданска

Бебе изсмука бомбите на Алекс Богданска. Звездата от „ Биг Брадър ” роди преди по-малко от месец сина си Габриел, а малчуганът към този момент е сензация, видя HotArena.

Тези дни двойката се оплака, че защото има голям вкус, изобщо не щади силикона на майка си, написа „ България през днешния ден ”. Алекс даже се ожали, че бюстът й е висящ и сподели фотоси с тениска, на които да показва падналия си бюст.

„ Преди и след кърмене... Но всичко е тъкмо ”, написа младата майка, която за първи път се сблъсква с сходен проблем.

Алекс роди в края на януари и то по-естествен път, като не пропуща да се похвали с този факт. Освен това настоя да кърми сина си сама, макар че това се отразява на бюста й пагубно.

Моделката се трансформира в сензация, откакто си постави малко силикон в деколтето, само че скоро май ще й се наложи да си поправя още веднъж бюста. Синът й, плод на любовта й с Дани Петканов, несъмнено не е от злоядите бебета и изобщо не се интересува от външния тип на майка си.

Алекс и Дани Петканов се разделиха преди години с голям скандал, само че се събраха във „ ВИП Брадър ” с доста сълзи и сополи. Накрая даже подвигнаха женитба там, а през днешния ден са родители на дребния Габриел.

Засега единствения проблем на моделката наподобява е кърменето. Тя се похвали, че бързо си е върнала формата, а също така признава, че е носела и стягаш корсет през цялото време.

Въпреки отговорностите си като майка, моделката не стопира да работи. Тя популяризира четки за зъби, натурални сокчета и вилнее в обществените мрежи, където има хиляди почитатели.

Алекс и Даниел взеха решение да създадат и бебето си интернет сензация. Те му направиха личен профил, а за броени дни малчуганът се снабди със 70 000 почитатели. Това завоюва много рецензии на фамилията, само че те не наподобяват по никакъв начин обезпокоени.

Двойката пуска всеки ден по няколко фотоси на сина си, а също така компаниите за бебешки артикули се надпреварват да ги канят за рекламни лица.
Лудият кореспондент от своя страна не крие, че е доста благополучен от бащинството и се радва безпределно на сина си.

„ Случиха ми се безчет хубави и паметни за мен моменти, както и такива, за които не бих желал да си спомня Но са ми помогнали след това да натрупам опит и убеденост, да се оправя с проблемите в работата и отвън нея ”, разгласи Петканов на разлъка.

„ Животът продължава и в този момент съм доста по-щастлив, че имам опция да дам ново начало на себе си и старите ми и бъдещи другари и най-много с моята превъзходна жена ”, прибавя той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР