Бебе е проплакало в семейството на Веселин Маринов, но дали

...
Бебе е проплакало в семейството на Веселин Маринов, но дали
Коментари Харесай

Феновете се изприщиха. Падна най-голямата тайна на големия Веселин Маринов

Бебе е проплакало в фамилията на Веселин Маринов, само че дали той е бащата? Това се чудят всички съседи на естрадния трубадур в София, които в последните седмици постоянно го засичали да се разхожда, тикайки бебешка количка. 61-годишният артист бил забелязван дружно с актуалната си половинка Веселина да прави разходки на стадиона на НСА. От години Маринов живее в първокласно жилище в Студентски град, което се намира наоколо до Националната спортна академия и той постоянно употребява базата ѝ, с цел да спортува или да се разхожда.

Близки до естрадната звезда не се наемат да потвърдят дали дружно с по-младата от него Веселина, с която имат изгаряща връзка от няколко години, са се решили да бъдат родители и желанието им бързо се е сбъднало. В същото време обаче се съмняват Маринов да вози в бебешка количка внучетата си близнаци, които от дълго време проходиха и трубадурът от Полски Тръмбеш нееднократно е бил виждан да ги разхожда за ръчичка.

Дядо артистът стана с помощта на единствената си щерка Йоана, която го подари с две внучета – Веселин и Цветелина, като момченцето е кръстено на него. Макар да има два брака, изпълнителят на „ Горчиво вино “ е изпитвал насладата да бъде татко единствено един път. С актуалната му половинка Веселина живеят на фамилни начала отдавна, само че поради неприятния му опит със сватбите Маринов по този начин и не се взема решение да ѝ падне на колене с пръстен и да я води до брачния олтар. Добричлийката, която, преди да се залюби с естрадния артист, бе омъжена за огромен предприемач, има две деца в тинейджърска възраст.

С някогашния ѝ обаче имаха тежки правосъдни разногласия за правата над общите им наследници и в последна сметка те бяха присъдени на него. Веселина е някогашна сервитьорка, само че откогато споделя един покрив дружно с Веско, е носена на ръце от него и живее като принцеса, издават хора от тяхното обграждане. Покрай Ковид пандемията изпълнителят загуби стотици хиляди левове от концертна активност и имал подозрения дали дамата до него няма да го напусне, виждайки, че е пред банкрут, само че Веселина устояла на компликациите и освен че не си тръгнала, само че и съумяла да го извади от депресията, която го тормозила повече от година.
 
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР