Бебе е на дъното на трансферната истерия, която се формира

...
Бебе е на дъното на трансферната истерия, която се формира
Коментари Харесай

Ново 20: Никой в Гърция не иска Кордоба, защитникът бил там заради... бебе

Бебе е на дъното на трансферната нервност, която се образува към Хосе Кордоба в последните часове. Както е известно, той разгласява пост в Инстаграм, който провокира цунами от най-различни тълкования. В историята си Хосе пусна фотография от посолството на Панама в Гърция. На него се виждат знамената на двете страни.

" Това е знак, че той очевидно е пред трансфер в Гърция. Водят се договаряния сред Левски и Панатинайкос за цената му ", оповестиха публицистите от латиноамериканската страна.

И " новината " им се завъртя в Гърция, както и у нас. На този стадий обаче се оказа, че това е било доста звук за нищо. Кордоба не е бил в югоизточната ни съседка, с цел да договаря за бъдещето си. Посещението му там е било обвързвано със сина му. Хосе е трябвало да получи там документите му, тъй като това е най-близката задача на Панама до България. Както е известно, бранителят стана баща за първи път през декември. Малко се знае за бебето, само че съвсем несъмнено е, че то се е появило на бял свят у нас. Така то ще има двойно поданство. Майката Емили Аросемена също си изкарваше прехраната с футбол и даже бе националка на страната си.

" Довиждане на една легенда ", побързаха да напишат и последователите на " сините " във форумите си. Почти несъмнено обаче е, че Кордоба ще започва в петък със " сините ". На този стадий на " Герена " няма съответна оферта за него, написа " Мач телеграф ".
 Сериозни пазарлъци на
Сериозни пазарлъци на " Герена "

Левски пробва да вземе някой лев повече за Краев и Петрис
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР