БДЖ ще осигури превоза на участници и техните велосипеди в

...
БДЖ ще осигури превоза на участници и техните велосипеди в
Коментари Харесай

БДЖ ще осигури превоза на участници и техните велосипеди в Байк и Рън за Чепън

БДЖ ще обезпечи транспорта на участници и техните колела в годишното съревнование " Байк и Рън за Чепън ", което ще се организира на следващия ден /15-и октомври/. Тази година конкуренцията ще се организира за единадесети път и ще притегли в региона на Драгоман и Чепън планина фенове на планинското тичане и колоездене от всички възрасти. БДЖ към този момент е обичаен сътрудник на надпреварата в продължение на осем следващи години.

Голяма част от участниците в самодейността ще пътуват с трен по маршрута от София до Драгоман и назад дружно със своите колела. За тяхното комфортно напредване БДЖ ще обезпечи профилирани вагони за транспорт на колела към съставите на два влака, движещи се по този маршрут. Това са утринният крайградски пътнически трен № 10200, който отпътува от София в 05:30 ч. и идва в Драгоман в 06:33 ч., и следобедният крайградски пътнически трен № 10209, който потегля от Драгoман в 16:05 ч. и идва на Централна гара София в 17:04 ч.

Основна цел на " Байк и Рън за Чепън “ е да разпространява велосипеда и бягането като здравословни способи за напредване, а тази година надпреварата ще поддържа благородната идея за запазване и проучване на птиците на Опръстенителния лагер в Дуранкулак. Като представител на най-екологичния превоз, а точно железопътния, БДЖ поддържа самодейността, като обезпечава специфични композиции с вагони за транспорт на велосипедите на над 50 участника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР