БДЖ ще осигури допълнителен кушет-вагон, който ще пътува към композицията

...
БДЖ ще осигури допълнителен кушет-вагон, който ще пътува към композицията
Коментари Харесай

Още един кушет-вагон за влака за Цариград

БДЖ ще обезпечи спомагателен кушет-вагон, който ще пътува към композицията на интернационалния трен София – Истанбул – София през месец април. По този метод ще се даде още една опция за пътешестване, с което националният железопътен транспортьор се пробва да отговори на огромния интерес към пътешестване с този трен през идните почивни дни.

Допълнителният кушет-вагон ще пътува от на следващия ден (30-и март) до 1-ви май в избрани дни от седмицата. От София до Халкали вагонът ще се движи в дните четвъртък, петък и събота, а в противоположното направление от Халкали до София, ще пътува в дните събота, неделя и понеделник.

Международният бърз трен от София за Халкали отпътува от Централна гара София в 18:40 ч. и идва в Халкали в 06:34 ч. От гарата в Халкали влакът потегля в 20:00 ч. и идва в София в 09:20 ч.

Цената на билета за пътешестване на един възрастен във втора класа е 41,27 лева, а за място в кушет вагона се заплаща 19,56 лева в една посока. Клиентите могат да резервират пътешестване и в спални вагони, както и да употребяват преференции от цената на билета при пътешестване на деца до 12 годишна възраст. Повече детайлности за цени и написания могат да бъдат прегледани на

https://www.bdz.bg/bg/a/sofiya-istanbul-sofiya.

Билети за пътешестване с интернационалния трен София – Истанбул – София могат да бъдат закупени от всички билетни каси за издаване на интернационалните билети в страната.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР