БДЖ пуска директни влакове по маршрута между София и Русе,

...
БДЖ пуска директни влакове по маршрута между София и Русе,
Коментари Харесай

БДЖ пуска германските вагони втора ръка по линията София – Русе

БДЖ пуска директни влакове по маршрута сред София и Русе, и назад от 1 октомври. Композициите ще бъдат обслужвани с четири от немските вагони втора употреба, които България закупи през тази година.

Влаковете ще се движат със следното разписание:
Бързият трен № 4610 от София за Русе разпределителна ще потегля от Централна гара София в 14:35 ч. и ще идва в Русе в 22:03 ч.;Бързият трен № 4611 от Русе разпределителна за София Север ще отпътува от гара Русе разпределителна в 06:06 ч. и ще идва в гара София Север в 12:15 ч. Придвижването от София Север до Централна гара София ще бъде обезпечено посредством крайградски пътнически трен № 20264, който потегля в 12:32 ч.
 
Движението на новите директни влакове по направлението ще бъде подложено на обширен разбор в продължение на един месец за да се откри действителната нужда и успеваемостта от стартирането на пряк трен по този маршрут “, се показва в прессъобщение от БДЖ.

Припомняме, че част от вагоните, които дойдоха с първата партида, към този момент бяха пуснати по направлението София - Бургас, само че бяха извадени от приложимост поради профилактика. До нея се стигна след множеството недоволства на пасажери, че охладителната система в тях не работи. През август някои от вагоните влязоха и в състава на бързия трен „ Чайка “, който пътува по направлението София - Бургас - София през Подбалканската железопътна линия.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР