БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури над 9000 допълнителни

...
БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури над 9000 допълнителни
Коментари Харесай

БДЖ осигурява над 9000 допълнителни места във влаковете за Националния празник

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД ще обезпечи над 9000 спомагателни места в съставите на влакове, които пътуват по главните посоки в страната, оповестиха от пресцентъра на националния железопътен транспортьор. Целта е да бъде обезпечено комфортното напредване на пасажерите през множеството почивни дни за отбелязването на Националния празник на България – 3 март. 

От през днешния ден до 5-и март, в това число, с увеличени сформира ще пътуват влакове по следните направления: София-Варна-София; София-Бургас-София; София-Свиленград-София; София-Горна Оряховица-София; София-Лом-София; София-Видин-София; София-Плевен-София; София-Петрич-София; София-Перник; София-Драгоман; Русе-София; Пловдив-София; Варна-Враца-Варна; Горна Оряховица-Пловдив-Горна Оряховица; Драгоман-Свиленград; Мездра-Враца-Мездра; Перник-Бургас; Горна Оряховица-Варна.

Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети за своето пътешестване и онлайн, като системата разрешава 30-дневна предварителна продажба. Онлайн системата за продажба на железопътни билети е налична на формалната интернет страница на БДЖ.

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД припомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да употребяват от 10% до 20% понижение от постоянната цена на билета според от другите търговски предложения на сдружението.

Подробна информация за разписанието на влаковете може да бъде предоставена от чиновниците на гишетата „ Информация ” и билетните каси във всички железопътни бюра и гари в страната, на националния информативен телефон 02/931 11 11 или от електронния справочник на формалната интернет страница на сдружението: www.bdz.bg.

На 22 февруари т.г. министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков подписа договор за доставка на девет електрически маневрени локомотива, които ще бъдат закупени със средства по Плана за възобновяване и резистентност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР