"Бдин" загуби с 1:2 дербито с "Янтра" /Габрово/ и слезе

...
"Бдин" загуби с 1:2 дербито с "Янтра" /Габрово/ и слезе
Коментари Харесай

Бдин загуби дерибито с Янтра с 1:2 и слезе от върха

"Бдин " загуби с 1:2 дербито с "Янтра " /Габрово/ и слезе от върха в класирането. Гостите от Габрово реализираха поврат след, като губиха с 1:0. Първото полувреме бе по- положително за видинчани, само че не съумяха да отбележат, а Боби Борисов удари и греда. Именно той означи със мощен удар от 25 метра в 50- та минута за 1:0. Гостите обаче съумяха незабавно да отговорят и в 52- та означиха посредством Пламен Кожухаров, който засече от близо едно центриране. Гола окрили гостите и те несъмнено бяха по- положителният тим през втората част. Победното попадение означи Стефан Илиев засичайки с глава следващото рисково центриране. Домакините се хвърлиха да изравняват, само че е съумяха да стигнат до гол.
"След, като сме изгубили значи сме играли едва. Бързия изравнителен гол ни обърка играта. Нямам дълга пейка и пролича, че няма кой до пусна. Липсват ми опитни играчи. Гостите бяха по- положителният тим през втората част и можеха да ни отбележат и трети гол ", разяснява след мача старши треньора на "Бдин " Борислав Борисов:
Това бе първа домакинска загуба за "Бдин " и втора в шампионата. В идващият финален есенен кръг на 11 ноември видинчани гостуват на "Локомотив "/Мездра/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР