Бдение в памет на жертвите на тежката катастрофа, която стана

...
Бдение в памет на жертвите на тежката катастрофа, която стана
Коментари Харесай

Мотористи организират бдение в памет на жертвите от катастрофата Плевен - Ловеч

Бдение в памет на жертвите на тежката злополука, която стана на пътя Плевен – Ловеч в четвъртък вечерта, провеждат плевенските мотористи. То ще се състои при Тенекиения хан от 18:00 часа през днешния ден, като ще бъде затворен и пътя в този сектор, заяви за Българска телеграфна агенция Божана Костова от уредниците.

Ние ще създадем не митинг, а ще почетем следващите жертви, младежи, които изгубиха живота си във войната на пътя и да заявим нашето изрично предпочитание за строги санкции за безотговорните водачи, акцентира Костова. 

Не бива да се позволяват на пътя към този момент водачи, които използват опиати, сядат зад кормилото пияни и погубват почтени човешки животи. За следващ път на нас ни е лишен другар, две деца остават сираци. Това не може да продължава по този начин, добави плевенчанката.

Организаторите на бдението приканват водачите, които ще пътуват по пътя Плевен – Ловеч, да имат самообладание при затварянето на сектора в региона на Тенекиения хан. Правим това за всички нас, с цел да се обърне внимание на жертвите на войната по пътищата, безапелационна е Божана Костова. 

Тя добави, че би трябвало да има смяна в законите и да се постановат по-строги санкции на отговорните водачи, производствата да са по-бързи, с цел да има отмъщение за околните на фамилиите на жертвите. Съдебната система би трябвало да е по-бърза, по-категорична и по-тежка, с цел да не остава възприятието за безотговорност при водачите, които постоянно нарушават разпоредбите за придвижване по пътищата, счита плевенчанката.

При тежката злополука, станала към 22:00 часа на 20 юли при разклона за село Ралево на пътя Плевен – Ловеч, починаха трима души.

Пътният случай се разиграва откакто " Мерцедес ", ръководен от 30-годишен недееспособен водач, навлиза в насрещното придвижване и блъска с предната лява ъглова част, движещ се от Плевен към Ловеч, мотоциклет, ръководен от 44-годишен мъж. При конфликта умира мотоциклетистът, 34-годишна пътничка на мотора, както и 28-годишен мъж, който се е возил в лекия автомобил. Към момента водачът е арестуван за 72 часа. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР