BBC Минала е по-малко от седмица от поредните смъртоносни престрелки в

...
BBC
Минала е по-малко от седмица от поредните смъртоносни престрелки в
Коментари Харесай

Зарада зачестилите престрелки в училищата, магазин в Тексас предлага пушки на промоция

 BBC Минала е по-малко от седмица от следващите смъртоносни престрелки в Съединени американски щати, които лишиха живота на 51 души. Но за някои хора, тези нещастия не са задоволителни.

С черни огромни букви е изписано:  " РАЗПРОДАЖБА ОБРАТНО НА УЧИЛИЩЕ: ДО 50% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ ОРЪЖИЯ ОТ 13-ТИ ДО 18-ТИ АВГУСТ “. 

Една от пушките, които магазинът Boyert продава е Barrett M82-A1, наричана " американска икона “. В описанието си, тя е показана като " пушка, която се е потвърдила във всякаква конюнктура “ и е илюстрирана със фотоси на американски бойци. За нея, магазинът предлага " убийствена “ договорка – 999 $ по-малко от пазарната й цена.

Разбира се, Boyert предлага и други продукти на понижение, като раници, които ще си вървят добре с останалите неща, които са нужни преди започването на учебно заведение, а точно тетрадки и писалки. При стрелбата в  Walmart, някои от жертвите бяха в супермаркета тъкмо заради този причина – да купят консумативи на децата си за учебно заведение.

И до момента в който едни се възмущават, други поддържат изцяло рекламната акция на Boyert, изключително почитателите им в обществените мрежи.

Заради вълната от отвращение, от магазина се оправдаха, че с с понижението си, " се пробват да оказват помощ на учителите, които имат право да имат оръжие в класните стаи за самоотбрана “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР