BBC съобщава, че Маринова е третият известен журналист, убит в

...
BBC съобщава, че Маринова е третият известен журналист, убит в
Коментари Харесай

BBC: Убийството на Виктория Маринова-третият известен журналист убит в ЕС за годината

BBC оповестява, че Маринова е третият прочут публицист, погубен в Европейския съюз през последната година. Цитиран е Харлем Дезир, представител на плана ”Срещу проведената престъпност и корупцията ”, в който Маринова е взела участие. Той упорства за съществено следствие на случая и наказване за причинителите.
За убийството заяви и английският вестник " Гардиън ".

На Националното заседание на Министерство на вътрешните работи през днешния ден министър- ръководителят Бойко Борисов разгласи, че е " въпрос на време е да се разкрие убийството ", защото криминалистите разполагат с генетичен материал и на място са изпратени опитни експерти.

Трийсетгодишната жена е била шеф в локална телевизия, където е водила и лично предаване. Тялото ѝ беше намерено на брега на Дунава, напомня БНР.

По случая няма обвинени, полицията проверява всички версии. В Русе бяха изпратени водещите криминалисти да проверяват случая, заяви вътрешният министър Младен Маринов.

" Фиксирани са и са конфискувани голям брой находки, в това число и генетичен материал, който сътрудници от Института по криминология да стартират работа по определяне на ДНК профил. Работи се във връзка с лица от престъпния контингент. В непосредственост до мястото на престъплението има психиатрично заведение, което също е обект на наша инспекция и инспекция на лицата, които са били настанени вътре - дали някой от тях се е отклонил, " добави още Маринов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР