BBC прекрати сериала за приключения за знаменитости Trailblazers, след като

...
BBC прекрати сериала за приключения за знаменитости Trailblazers, след като
Коментари Харесай

Trailblazers се разделиха с брадва, след като звездите Мел Би и Емили Атак се скараха на снимачната площадка на шоуто на BBC

BBC приключи сериала за завършения за звезди Trailblazers, откакто две от основните му звезди се скараха по време на фотосите.

Мел Би и Емили Атак се сблъска по време на първата серия, на преход през Скалистите планини с Руби Уакс. Шоуто за 2022 година видя звездите да следват стъпките на викторианската изследователка Изабела Бърд. Но източник твърди, че Мел, на 43, и 34-годишната Емили не са се разбирали – и атмосферата в Съединени американски щати е станала „ мразовита “ и „ много напрегната “ след спор по средата на фотосите.

Вътрешен човек сподели: „ Веднъж на снимачната площадка, личностите им несъмнено се сблъскаха и имаше един скандал, на който станаха очевидци няколко членове на екипа. По това време нямаше връщане обратно. ” Втори източник добави: „ Шефовете на BBC се надяваха, че могат да основат шоу за банди на звезди в стила на Гордън Рамзи, Джино Д’Акампо и Фред Сирийкс по ITV – само че просто не се получи.

„ Тъй като Мел и Емили в действителност не си паснаха, беше мъчно да възб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР