ББ: Има пари за всичко, действайте! Здравен министър Ангелов: Кой

...
ББ: Има пари за всичко, действайте! Здравен министър Ангелов: Кой
Коментари Харесай

Николай Марков: Чувам, че бизнеса на Сачева в социалната сфера вървял добре

" ББ: " Има пари за всичко, действайте! " Здравен министър Ангелов: " Кой споделя, че няма кревати за болните? Кой споделя, че няма техника? Кой споделя, че няма медикаменти? "
Сами виждате, че властта е осигурила всичко належащо за рецесията, без значение от обстоятелството, че нито лекари, нито заболели виждат огромното имане. Нещо повече - умират си по коридорите в лазаретите тъкмо от огромно нямане - въздух под налягане, във Facebook.
 Сачева за упреците на президента: Поредното политическо заяждане Сачева за упреците на президента: Поредното политическо заяждане
Като " следващото политическо заяждане " оцени вицепремиерът и обществен министър Деница Сачева думите на президента Румен Радев, че българ...
" За пловдивската коронавирус болница, да вземем за пример, са нужни безусловно стотинки, с цел да стартира да работи, а точно 1 милион и 250 хиляди лв.. Агент Буда и сътрудник Ангелов " усвояват " милиарди, само че 1 милион лв. няма.
Според изказванията на лекари от самата болница, там няма и респиратори, друга нужна инсталация, О2 до всички кревати, медикаменти и впрочем. Абе казано напряко, няма нищо належащо, цялото което коства колкото министър Ангелов носи в жабката на първокласния автообил и няколко грама от едното златно кюлче на ББ стоящо до леглото му.
За мен това са овластени нарушители, които са директно отговорни за гибелта на хиляди почтени жители, които пък можеха да са живи в случай че не беше налице незаконната безнаказаност на властта и неналичието на провоохранителна система, в лицето на самостоятелен основен прокурор. Каква тъжна подигравка на ориста!
Намираме се в сложен интервал, от който прочее в никакъв случай не сме излизали. Ръководят ни управници, които са тежко корумпирани, некомпетентни и изцяло несъответстващи. Социалната ни система е също пробита и в случай че би трябвало да съм изцяло прям такава не съществува, с изключение на в телевизионните лакардии на това нещо Сачева. Чувам, че на нея бизнеса й вървял добре и бил тъкмо в същата сфера. Няма спор на ползи, зная това изречение.
 Деница Сачева изясни какво предлага страната на родители и бизнес по време на локдауна Деница Сачева изясни какво предлага страната на родители и бизнес по време на локдауна
Това беше едно доста мъчно решение с доста взаимни отстъпки и терзания от страна на всички сътрудници. Със сигурност ще се постараем през сле...
Какво да ги вършим? Идват ми мисли от тричане от висок мост в Родопа планина, до плуване в басейн с крокодли, само че тези неща не били европейски. Ценностите на Европа стигнаха едвам до това да се усещаме заложници на овластени от Брюксел бандити, недосегаеми от никакъв закон. И те добре знаят това и се възползват от всичко. За нас остават единствено държавните заеми, които за времето на мафиотското тримандатно ръководство се усилиха три пъти. Те натрупат задължения - правнуците ни ще връщат.
Има и друга допустима развръзка, от която доста ще боли - когато всичко скрито стане очевидно. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР