Базовата цена на руското возило е 13 440 лв. с

...
Базовата цена на руското возило е 13 440 лв. с
Коментари Харесай

Показаха обновена версия на най-евтината Lada

Базовата цена на съветското возило е 13 440 лева с Данък добавена стойност без климатик. За тази версия е обявен лизинг от 102,65 лв. на месец, написа autoclub.bg.

АвтоВАЗ показа обновената версия на модела Lada Granta, койте е най-достъпния коли на съветската марка. Новият дизайна на предната част на автомобила е изпълнен в стила X-Face, който компанията постанова в моделната гама Lada Vesta.

Снимките на салона не бяха оповестени. Техническите характерности на актуализирания модел към този момент се пазят в загадка.

``
реклама

Сегашната Lada Granta се предлага като седан и лифтебк, както и в спортната версия. Моделът се комплектува с 1.6-литрови мотори с мощ от 87, 98 и 106 конски сили. Цените стартират от 399 000 рубли (настоящ курс към 62 рубли за $, бел. ред.). 

Официалната премиера на обновената Lada Granta ще се състои в края на август по време на Автомобилния салон в Москва.

 

 Снимка 369033

Източник: Lada

 

От компанията разчитат обновената Granta, която се създава от 2011 година да притегли нови купувачи за сметка на усъвършенстваните външен и вътрешен дизайн и механически характерности на автомобила.

Щ осе отнася до идващото генерации Lada Granta, то би трябвало да е готово през 2021 година. Както бе обявено по-рано в основата на новия модел ще залегне значително модифицираната платформа B0 на Renault,въэрху която ще се построява и новото потомство Logan, написа autonews.ru и Money.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР