Базиран в Дубай предприемач наскоро разкри плановете си за изграждане

...
Базиран в Дубай предприемач наскоро разкри плановете си за изграждане
Коментари Харесай

Дубай ще построи първата Биткойн кула

Базиран в Дубай бизнесмен неотдавна разкри проектите си за създаване на новаторски план, наименуван " Bitcoin Tower ", чиято цел е да покаже смисъла на цифровите активи и криптовалутите.

Проектът ще бъде оголен на идната среща “ ” в Дубай на 24 май.

Вдъхновена от Биткойн , хотелската верига ще включва най-съвременни технологии като блокчейн и изкуствен интелект, ще дава приоритет на материалната резистентност и ще се стреми към нулеви CO2 излъчвания, както заяви EINpresswire.

Това, което отличава тази хотелска верига, е предлагането на незаменяеми токени (NFT) със специфични комунални услуги, предопределени за заплащане на гостите.

Като стейкват криптовалути, гостите могат да генерират годишен % на рентабилност (APY), който по-късно може да бъде изкупен от техните заплащания за наем.

Визионерът зад този план, Салваторе Легиеро, има за цел да сътвори хотел, който връща на гостите парите, които са платили, плюс рента. Това предложение съчетава незабравимо прекарване за гостите с евентуалните финансови изгоди от криптовалутите.

Според Легиеро генезисът на плана е почнал с концепция, която се оформя на хартия, сходно на въображението на Леонардо да Винчи за футуристични машини.

За да показа образно Биткойн кулата във виртуалната галактика, Легиеро се е свързал с известния проектант Симоне Микели. С богат опит в интернационалните планове, Микели има за цел да основава виртуални среди, които отключват невъобразими до момента прекарвания.

Самата Биткойн кула ще бъде впечатляващ 40-етажен небостъргач, символизиращ уважението на Дубай към Биткойн и преодоляващ пропастта сред цифровите и физическите активи.

Според информацията Легиеро е поканил художници, архитекти, създатели и крипто запалянковци от целия свят да вземат участие в това революционно начинание.

Лица с друг опит се предизвикват да допринесат за извънредната NFT сбирка, отдадена на дизайна или вътрешните пространства на Биткойн кулата.

Дубай има за цел да се утвърди като световен център за нововъведения в региона на криптовалутите и да предефинира обичайните недвижими парцели, като схване напредничави подходи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР