Базата на Ботев (Пловдив) ще приеме второто издание на турнира

...
Базата на Ботев (Пловдив) ще приеме второто издание на турнира
Коментари Харесай

Ботев приема второто издание на REFAN CUP за деца родени 2008-а година

Базата на Ботев (Пловдив) ще одобри второто издание на шампионата за деца родени 2008-а година REFAN CUP . В конкуренцията, която се провежда от Тихомир Шопов и компанията за парфюмерия и козметика " Рефан България " , от тази година се включи и ПФК Ботев Пд. От клуба ще одобряват осемте тима, които ще премерят сили от 6-и до 9-и април по разпоредбите на Футбол 9 въз основата на канарчетата в Коматево.

Миналогодишното издание на конкуренцията провокира голям интерес, както измежду родители, треньори и скаути на разнообразни тимове, по този начин и измежду елементарните фенове. През 2018-а година купата бе извоювана от отбора на Ботев Пловдив, воден от Димитър Пашев. Шампионите от миналогодишното издание още веднъж ще са измежду любимците за спечелването на наградата, за който ще спорят още пловдивските Локо Пд, Векта, Спартак Пд и ФА Пловдив, старозагорските Берое и Олимпия, както и пазарджишкият Хебър.

Срещите ще се управляват от съдии, изпратени от БФС, разкриха уредниците. REFAN обезпечи над 200 дарове за всеки един от участниците. Класиралите се на челните три места пък ще получат още по-големи дарове от компанията за парфюмерия и козметика. Награди ще има и за спечелилите самостоятелните призове за най-хубав вратар, бранител, полузащитник, нападател и състезател на шампионата.

Организаторите на шампионата загатнаха, че през лятото готвят нова конкуренция, в която има огромна възможност да се включат тимове от чужбина.
Първа лига 1 кръг, неделя 31 март  Левски 1:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР