Базата данни на вътрешното министерство не дава подробности за случая

...
Базата данни на вътрешното министерство не дава подробности за случая
Коментари Харесай

Русия постави говорител на технологичния гигант и собственик на Facebook Мета в списъка за издирване

Базата данни на вътрешното министерство не дава детайлности за случая против Стоун, акцентирайки единствено, че той е търсен по престъпни обвинявания.

Според Mediazona, самостоятелен новинарски уеб страница, който отразява съветската съпротива и затворническата система, Стоун е бил включен в листата на търсените през февруари 2022 година, само че управляващите не са създали сходни изказвания по това време и нито една новинарска медия не е съобщила за въпрос до тази седмица.

През март тази година Федералният следствен комитет на Русия стартира престъпно следствие на Мета. Твърди се, че дейностите на компанията след всеобщото навлизане на Москва в Украйна през февруари 2022 година се равняват на подбудителство към принуждение против руснаци.

След като съветските войски навлязоха в Украйна, Стоун разгласи краткотрайни промени в политиката на Meta за тирада на омразата, с цел да разреши на „ форми на политическо изложение, които обикновено биха нарушили (нейните) правила, като насилствена тирада като „ гибел на съветските нашествениц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР