Байерн взе шеста победа в шест мача от Шампионската лига

...
Байерн взе шеста победа в шест мача от Шампионската лига
Коментари Харесай

Байерн наказа отново Интер, Барса вкара четири

Байерн взе шеста победа в шест мача от Шампионската лига – 2:0 над Интер. Баварците завоюваха в Милано по-рано през сезона със същия резултат.

Интер стартира по-силно и даже можеше да получи дузпа още в осмата минута. Реферът Иван Крузляк обаче не отсъди такава. И то даже в случай, че на ВАР повторенията се видя по какъв начин мане блокира удар с ръце. После Лаутаро Мартинес пропусна добър късмет да направи 0:1. Мартинес беше забъркан и в гола на Байерн – той се подхлъзна след корнер и Павар вкара за 1:0 в 32-ата минута.

След почивката гол на Ачерби беше анулиран поради засада. После същото се случи и с попадение от задна ножица на Ерик-Максим Чупо-Мотинг. Той въпреки всичко се разписа за 2:0 с удар от далечна отдалеченост в 72-ата минута. Така Чупо-Мотинг към този момент има попадения в шест следващи мача.

Байерн приключи груповата фаза за втора година подред в шест победи..

В другия мач в тази група Барселона завоюва с 4:2 в Пилзен. и играха без изключително въодушевление. Все отново Маркос Алонсо откри още първоначално, а в края на първото полувреме Феран Торес повиши на 0:2. Чори понижи от дузпа при започване на втората част, само че три минути по-късно Феран Торес направи 1:3. Чори се разписа още веднъж за 2:3 след час игра. В 75-ата минута обаче младокът Пабло Торе постави точка на разногласието – 2:4.

Шави беше направил куп промени в отбора си. Барселона беше без Левандовски, Тер Стеген и още седем титуляри.
Атлетико Мадрид отпадна от Европа
И до момента в който Барселона въпреки всичко продължава в Лига Европа, Атлетико Мадрид отпадна изобщо от шампионатите. Дюшекчиите отпаднаха след загуба от Порто с 1:2. В другия мач Байер Леверкузен и Брюж приключиха 0:0. Порто и Брюж не престават напред, Байер Леверкузен отива в Лига Европа. Атлетико не е отпадал толкоз рано от Европа откогато Диего Симеоне стана треньор.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР