Байерн взе четвърта поредна победа над Барселона за последните две

...
Байерн взе четвърта поредна победа над Барселона за последните две
Коментари Харесай

Байерн отново напляска Барселона

Байерн взе четвърта поредна победа над Барселона за последните две години. Този път баварците завоюваха с 3:0 на „ Камп Ноу “. Още преди мача беше ясно, че. С триумфа отборът на Юлиан Нагелсман си обезпечи първото място в групата.

Серж Гнабри записа три асистенции, като това му се случва за повторно през сезона. Иначе головете за Байерн вкараха Садио Мане (10′), Ерик-Максим Чупо-Мотинг (31′) и Бенжамен Павар (95′). Чупо-Мотинг се разписа за четвърти следващ мач във всички шампионати.

Барса пък приключи без прецизен удар във вратата на баварците.
Атлетико и Байер се самоелиминираха
Атлетико Мадрид и Байер Леверкузен пък се самопрецакаха след 2:2. Ремито извади и двата отбора от шампионата за сметка на Порто и Брюж. По-рано довечера Порто завоюва с 4:0 в Белгия. Така Брюж е първи с 10 точки, Порто е втори с 9, Атлетико има 5, а Леверкузен – 4.
ВАР в 95-ата минута прецака Тотнъм
В група D пък всички тимове не престават да имат късмет да продължат напред. Тотнъм си мислеше, че го е направил, когато в 95-ата минута Хари Кейн вкара на Спортинг за 2:1.. Така мачът свърши 1:1. В другата среща в групата Айнтрахт победи Марсилия с 2:1. Тотнъм води с 8 точки, Спортинг и Айнтрахт имат по 7, Марсилия е с 6. В последния кръг Спортинг приема Айнтрахт, а Марсилия – Тотнъм. Тимът от Англия се класира напред, в случай че не загуби в Марсилия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР