Байерн спечели изключително трудно срещу Кьолн – само 1:0 у

...
Байерн спечели изключително трудно срещу Кьолн – само 1:0 у
Коментари Харесай

Левандовски и Рибери се записаха в историята

„ Байерн ” завоюва извънредно мъчно против „ Кьолн ” – единствено 1:0 вкъщи. Но мачът се трансформира в ден на върхове за две от звездите на баварците. Роберт Левандовски вкара победния гол и влезе в Топ 10 на безконечната класация на реализаторите в Бундеслигата. Полякът има 166 попадения, колкото и легендата на „ Кьолн ” Ханес Рьор. Само през този сезон Левандовски се разписа за 15-и път в 16 дуела.

„ Роберт е страховит нападател и в случай че бе играл по наше време, щеше да е добър като мен и Клаус Фишер – сподели треньорът Юп Хайнкес. – Но не може да стигне равнището на Герд Мюлер. ”

Франк Рибери пък се трансформира в чужденеца с най-вече мачове за „ Байерн ”. Французинът игра за 366-и път с алената фланелка. „ Байерн ” пък към този момент води с девет точки пред втория „ Шалке ”, който също мъчно съкруши „ Аугсбург ” с 3:2 вкъщи.

Изненадващо последователи на „ Байерн ” подвигнаха доста озлобен афиш против президента Ули Хьонес. На него Барона на Бундеслигата виси върху виме на крава, върху която написа „ гостуващи почитатели ”. Запалянковците се оплакват, че Хьонес не ги пази, когато би трябвало да заплащат скъпи билети за гостувания.

Снимка: Facebook
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР