Байерн Мюнхен стъпи накриво в Бундеслигата, след като стигна до

...
Байерн Мюнхен стъпи накриво в Бундеслигата, след като стигна до
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен не успя да се пребори с Арминия Билефелд

Байерн Мюнхен стъпи изкривено в Бундеслигата, откакто стигна до мъчно 3:3 против Арминия Билефелд. По този метод гостите сложиха завършек на серията на баварците от седем следващи победи.

Арминия стартира стремително срещата, като поведе още в 9-ата минута. Мануел Претл изведе доста добре Михаел Влап очи в очи с Мануел Нойер и той с прецизен удар направи резултата 1:0. В 37-ата минута отборът от Билефелд стигна до втори гол. Амос Пийпер се разписа с глава след корнер.

В началото на второто полувреме Роберт Левандовски вкара дежурното си попадение. Полякът се възползва от доста положително подаване на Давид Алаба в наказателното поле и отблизо разстояние изравни. В 49-ата минута Арминия вкара трети гол. Той бе дело на Кристиан Гебауер, който вкара след подаване на Фьогълсамер.

Малко по-късно играчите на Ханзи Флик съумяха да върнат едно попадение. След подаване на Лирой Сане Корентен Толисо съумя да преодолее стража на гостите. В 70-ата минута Байерн стигна до трето попадение. Алфонсо Дейвис съумя да овладее една отскочила топка и с удар от границата на наказателното поле изравни.

След равенството Байерн събра 49 точки и заема първото място в класирането. Вторият Република България Лайпциг е с 44. Арминия Билефелд пък продължава да бъде в зоната на изпадащите, като се намира на 16-та позиция с 18 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР