Байерн (Мюнхен) се нуждаеше само от четири мача, за да

...
Байерн (Мюнхен) се нуждаеше само от четири мача, за да
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен е на 1/8-финал в ШЛ след рутинна победа над РБ Залцбург

Байерн (Мюнхен) се нуждаеше единствено от четири мача, с цел да подсигурява първото си място в група " А " и респективно своето продължение в елиминационната фаза. Носителят на трофея нямаше никакъв проблем при семейството си на Залцбург и го победи за повторно в границите на месец. Тази вечер селекцията на Ханзи Флик победи с 3:1.

Баварците в началото изпитваха компликации, защото " биковете " имаха много положителни положения за гол през първата част. Спокойствие в техните редици въпреки всичко внесе Роберт Левандовски с дежурното си попадение в 42-ата минута. Тогава полякът се оказа на точното място при избавяне на вражеския пазач и от близко реализира головата добавка.

Положението за австрийците от тежко стана неспасяемо в 52-ата, когато Вобер си наниза автогол. Гореспоменатият имаше малшанса да отклони съдбовно в мрежата си изстрел на Кингсли Коман.

В 66-ата Байерн остана с човек по-малко, откакто испанското им попълнение Марк Рока получи жълт картон и прибързано трябваше да напусне игрището на " Алианц Арена ". Това обаче не попречи на домакините да стигнат и до трети гол. Сане получи чудесно центриране от Коман и осъществя едно от дребното си попадения с глава.

Залцбург въпреки всичко не си потегли капо от Мюнхен, откакто най-хубавият в техните редици Бериша оформи крайното 1:3.

В другия мач от същата група ''А'' Атлетико Мадрид и Локомотив Москва приключиха при нулево тъждество в мач, игран в испанската столица. А в късния мач от група ''C'' Порто завоюва гостуването си на Марсилия с 2:0.

В идващия кръг Байерн гостува на Атлетико (Мадрид), като дуелът има смисъл само за испанския гранд. Залцбург има посещение в мразовита Москва на Локомотив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР