Байерн Мюнхен се класира за полуфиналите на Шампионската лига, след

...
Байерн Мюнхен се класира за полуфиналите на Шампионската лига, след
Коментари Харесай

Байерн разби Барселона с 8:2 и се класира на полуфиналите на Шампионската лига

Байерн Мюнхен се класира за полуфиналите на Шампионската лига, откакто разруши в Лисабон отбора на Барселона с невероятните 8:2. Шампионът на Германия затвърди прелестната си форма и още до почивката поведе с 4:1.

Томас Мюлер даде задатък на отбора си в 4-та минута, след прелестно двойно подаване с Роберт Левандовски. Четири минути по-късно Давид Алаба си вкара автогол, откакто отклони прострелно центриране отляво.

В средата на първото полувреме Иван Перишич с мощен удар по диагонала вкара за 2:1, а в 27-та минута Серж Гнабри вкара трети гол във вратата на сънародника си Тер Стеген. След половин час игра Томас Мюлер вкара второто си попадение, откакто засече центриране на Кимих от дясното крило.

Барса съумя да върне един от головете в 57-та минута, когато Луис Суарес се освободи хубаво от бранител на баварците и с удар по диагонала направи 2:4. Само шест минути по-късно Алфонсо Дейвис проби по лявото крило и откри Кимих пред опразнената врата. Полузащитникът нямаше проблеми да вкара 5-тия гол за Байерн. В 82-та минута Роберт Левандовски вкара с глава съвсем от голлинията след асистенция на Филипе Коутиньо от лявото крило, с цел да се разпише за осми следващ мач в шампионата.

Самият Коутиньо, който е благосъстоятелност на Барселона, само че играе чартърен за Байерн, самичък вкара три минути по-късно. Така за първи път от 1949 година каталунците получават 7 гола в границите на един мач.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР