Байерн (Мюнхен) публикува своите отговори на въпросник от критично настроени

...
Байерн (Мюнхен) публикува своите отговори на въпросник от критично настроени
Коментари Харесай

Байерн отговори на неудобни въпроси от феновете

Байерн (Мюнхен) разгласява своите отговори на въпросник от сериозно настроени членове на клуба по отношение на връзките на немския първенец с Катар, които доведоха до съществено недоразумение по време на заседание през предходната година. 

Запалянковците на Байерн са сериозни към спонсорския контракт на самолетната компания Qatar Airways с " алените ", който датира от 2018 година и би трябвало да продължи пет сезона. Провеждането на януарски подготвителни лагери на баварците в Катар също са подложени на критика заради опасения за съблюдаване на човешките права в страната, която ще одобри Световното състезание след един месец. 

Спорът докара до безреден и непредвиден завършек на общото заседание през 2021 година, само че по-късно клубните чиновници, представителите на членовете на Байерн организираха диалози по въпросите, на които беше отговорено във вторник. 

От Байерн обявиха изрично преди идната колекция в събота, че към този момент са дали отговор на всички въпроси, " които директно засягат клуба ". 

" Клубът взе участие в полемиката за полезности, ползи и почитание към другите народи от доста години. Винаги представляваме всички хрумвания на нашата демократична народна власт, във вътрешен и във външен проект ", се споделя в изказването на гранда от Мюнхен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР